Rólunk

A Vivamax márka létrehozója és a Winix márka kizárólagos magyarországi forgalmazója a Vivaldi Kft., egy 1997-ban alapított, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Egészségtudatos emberek lévén mi, a Vivaldi Kft. munkatársai a kezdetektől fogva azon dolgozunk, hogy hozzásegítsük embertársainkat egy egészségesebb, és ezért örömtelibb, gondtalanabb élethez a hagyományos orvoslás és a modern technika vívmányainak felhasználásával.

Célunk a magyar emberek egészségének megőrzése, illetve jó közérzetének elősegítése, valamint vásárlóink minél magasabb színvonalú kiszolgálása. Örömmel tölt el bennünket, hogy ma már számos magyar háztartásban megelégedéssel használják termékeinket. Ehhez hozzájárul, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásokat igyekszünk vásárlóink részére biztosítani, többek között:

  1. Akár 24 órás kiszállítás: az adott napon 15.00 óráig beérkező rendelését gyakran még aznap átadjuk a GLS futárnak, ami így akár már másnap, de legrosszabb esetben 48 órán belül Önnél lehet!
  2. Magas szintű készletellátottság: termékeink túlnyomó többségét (99% felett) készletről kínáljuk, így a kiszállítási idő egy átlagos webáruházhoz képest drasztikusan lecsökkenhet.
  3. Már 15.000 Ft felett ingyen házhoz szállítjuk a kiválasztott terméket.
  4. Két mintaboltunkban és bemutatótermünkben (Vivamed Egészségtár üzletek a budapesti Örs Vezér téren és Dunakeszin) a termékünk nagy része kipróbálható és készletről is megvásárolható.
  5. Amennyiben nem szeretne házhozszállítást, az előbb említett mintaboltokban helyszíni átvételre is van mód.
  6. Gyors és megbízható garanciális ügyintézést biztosítunk.
  7. Vásárlócentrikus ügyfélszolgálatunk készséggel várja az Ön kérdéseit, meglátásait.

A Vivamax termékek mellett több saját márkával rendelkezünk, melyek közül kiemelkedik a MemoryPlus memóriahabos termékcsalád és a Vivafit talpbetétek, bütyökkorrekciós eszközök és ízületi szorító termékcsalád. Emellett több nemzetközi márka kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk, melyek közül kiemelkedik a Winix és Emed márka, illetve a Citizen vérnyomásmérők és lázmérők.

vivamax logó

A Vivamax márkáról:

A márka szlogenje, „Otthon az egészségben”, kifejezi a Vivaldi Kft. küldetését: hozzájárulni embertársaink testi-lelki egészségének és mindennapi jó közérzetének megőrzéséhez, a hagyományos orvoslás és a modern technika vívmányainak felhasználásával. Innováció és hitelesség: talán ezzel a két szóval lehetne leginkább jellemezni a Vivamax márkát, miközben emberközpontú gondolkodással és vásárlóbarát szemlélettel fordulunk az emberek felé.

Winix logó

A Winix márkáról:

Nemzetközileg ismert és elismert márka. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező dél-koreai cég kifejezetten légtisztítók, légmosók, páramentesítők gyártására szakosodott. Termékeiket magas minőség, korszerű design, tartós és innovatív technológia jellemzi, és sokféle európai, illetve nemzetközi minősítéssel rendelkeznek.

Az Emed márkáról:

A 2004-ben alapított, olaszországi EMED márka egy nemzetközileg elismert, háztartási kisgépekre szakosodott cég kiemelt márkája. Az EMED márkát az EP S.p.A. olasz cég kifejezetten a felnőttek és gyermekek egészségének megőrzését szolgáló készülékeknek, illetve orvostechnikai eszközöknek szenteli.

Termékeinket keresse mintaboltjainkban:

Vivamed Egészségtár – Sugár Üzletház

1148 Budapest, Örs vezér tér 24. – Sugár földszint, Ikea felőli bejárat
Tel: 06-70/377-78-15

 

 

Vivamed Egészségtár és Vivamax mintabolt – Dunakeszi

2120 Dunakeszi, Iskola u. 13. – bejárat a Fő út felől
Tel: 06-70/377-78-24
  • 2120 Dunakeszi, Iskola utca 13.Winix

Tudjon meg mindent a Winix PlasmaWave® Technológiáról!